• 021.411.44.44
  • 0737.23.44.44
  • 031.413.44.44
  • 0372.27.44.44

Cos de produse

(Nici un produs in cos)

Domenii de utilizare fose septice IMHOFF

 

FOSE SEPTICE IMHOFF


Fose septice IMHOFF - CROMA Fose septice IMHOFF - STAR Fose septice IMHOFF - UNDER


Domenii de utilizare

Fosa septica Imhoff este conceputa pentru apele reziduale ale asezarilor ce nu se pot conecta la reteaua centralizata de canalizare, locuinte izolate, grupuri sanitare pentru centre comerciale si industriale, gari, aeroporturi, agroturism, campinguri. Se foloseste si pentru epurare primara inainte de deversarea in reteaua de canalizare.

Componenta fose septice

Produsul poate fi executat din polietilena de mare densitate sau din  poliesteri armati cu fibra de sticla ce ofera rezistenta la imbatranire, coroziune si garanteaza impermeabilitatea. Procesul de fabricare este supus sistemului de control al calitatii ISO 9001. Aceste produse sunt brevetate, conforme cu normele Europene, competitive si, de aceea, intens folosite.

Structura este formata  din  doua zone distincte, care comunica intre ele - zona de sedimentare si zona de descompunere. Apele murdare intra in zona 1 si incepe procesul de precipitare a particulelor grele, aceste particule formand zona inferioara, de descompunere fizico-chimica, prin fermentare anaeroba, din care rezulta transformarea in produse rezultante: apa, anhidrida carbonica si compusi anorganici. Acestea sunt substante  ce nu se descompun si nu poleaza.

Alegere fose septice

Pentru a determina capacitatea necesara  pentru o fosa Imhoff, trebuie luat in calcul ca zona de sedimentare trebuie sa retina lichidul la interior in jur de 4-6 ore si ca in medie se calculeaza o capacitate de 50 de litri per persoana pentru zona sedimentara si 100 de litri per persoana pentru zona de descompunere.

Randamentul depurativ al acestui produs este in jur de 50% din masa de apa neagra intrata. Datorita acestui procent de depurare, apa rezultata nu poate fi deversata in ape de suprafata, ci trebuie evacuata in subsol in mod direct sau cu instalatie de drenaj, sau prin conectarea la un depurator cu namol activ, fie in reteaua de canalizare.

Intretinere fose ecologice

Intretinerea unei fose ecologice consta  in vitanjarea namolului, prin inlaturarea capacului gurii de vizitare. Este suficienta vitanjarea ei o data sau de doua ori pe an, pentru a fi curatata de namol si  de substantele anorganice rezultate. La sfarsitul operatiunii este necesara reumplerea recipientului cu apa curata.

Mod de functionare fose septice

 

 

 

Domenii de utilizare fose septice IMHOFF - detalii

Descarca de aici catalogul CALOR

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste catalogul CALOR pentru 2008-2009 la adresa de e-mail specificata.

 

Social plugin

Aboneaza-te la newsletter

Adauga datele tale de contact mai jos si primeste noutati CALOR prin email

 

Gaseste solutiile CALOR